December 15, 2019
Pasi të kenë kaluar dy javë, kullojmë lulet e kamomilit dhe vajin e hedhim në një tjetër enë qelqi. Këtë përbërje ruajeni në një vend të […]
December 15, 2019
Për këtë kurë mund të përdorni lule kamomili të thara. Mund t’i blini në farmacitë bimore, ose të përdorni kamomilit të freskët. Nëse përdorni kamomil të […]
December 15, 2019
Nje mengjes i lehte, dietik, pak kalori dhe shume I thjeshte e I shpejte ne pergatitje : Shtojme ne nje tas pak kornfleks ose musli ose […]
December 15, 2019
Edhe peshku ton konservë mund të kavërdiset. Mjafton ta hidhni atë në një tigan, të shtoni salcë soje, xhenxhefil pluhur, perime dhe speca të kuq. Kavërdisini […]
December 15, 2019
Domatet, specat djegës, një tufë majdanoz, lëngu i dy limonave dhe vaji i ullirit e transformojnë peshkun ton në një masë të shijshme për të mbushur […]
December 15, 2019
Mos u mjaftoni vetëm me peshk të konsumuar direkt nga koserva. Kombinojeni atë me një sallatë me spinaq të freskët, vezë të ziera, ullinj të zi, […]
December 15, 2019
Përbërësit 20-24 kërpudha të mëdha të pastruara nga kërcelli 2 lugë gjelle me vaj ulliri 250g mish i grirë 2-3 qepë të njoma të grira imët […]
December 15, 2019
Përbërësit 4 lugë gjelle me gjalpë 1 lugë gjelle me vaj ulliri 2 qepë të grira 4 thelpinj hudhër 750g kërpudha 6 lugë gjelle me miell […]
December 15, 2019
Kerpudhat jane te pasura me fibër, kalium dhe vitaminë C, të cilat mirëmbajnë sistemin kardiovaskular dhe ndihmoje rregullimin e nivelit te tensionit ne gjak. Parandalon kancerin […]